KLIENTER UDTALER

KLIENTERS ANBEFALINGER "Det er fuldstændig magisk"


Det, der virkelig imponerer mig, er Lises håndspålæggelse.

Jeg har ikke mærket så kraftfuld en påvirkning fra en behandler før. Jeg kunne give mig helt hen. Det er fuldstændig magisk med hendes varme, energi og fuldstændige ro.


 

~ Jørgen Andersen  - selvstændig


"Lise bidrog med at skabe håb og fodfæste"


Jeg har været sammen med Lise over et forløb på ti samtaler.

Jeg stod midt i livet og havde brug for at få nye vinkler og perspektiver på mit liv. Jeg havde behov for retning og forståelse for den krise, jeg var ramt ind i.

(Jeg følte et nyt kapitel åbnede sig og noget gammelt skulle transformeres).


Lise har hver gang været åben og kærligt udfordrende, undersøgende og altid nærværende. Hun forstår at stille brugbare spørgsmål og er en empatisk guide. Ting, jeg synes jeg havde set på mange gange før, blev set i et nyt lys, og Lise bidrog med at skabe håb og fodfæste.


Vekslen mellem kropsligt arbejde og intellektuel dialog på et eksistentielt grundlag, var nyttig for mig.

Lise er ikke bange for at gå med derhen, hvor man ikke ved, hvad der gemmer sig.


Jeg var i gode varme, trygge hænder


~  Merete, familiebehandler


"Gang på gang en unik healende oplevelse"


Som leder med et kontinuerligt hektisk program,  er det ikke unormalt for mig at opbygge spændinger både fysisk og psykisk!

Men efter at jeg lærte at give mentalt slip på alt under min første behandling hos Lise, så får jeg nu gang på gang en unik healende oplevelse.

Hendes healende hænder,( med dertil hørende omsorg og et stort hjerte bag,) skaber ny energi og velvære langt ud over det normale.

 

~ Keld, leder


"Lise har reddet mig mange gange"


Lise har reddet mig mange gange. Hun ved altid, hvad jeg har brug for og jeg kommer altid fra hendes massage med en følelse af at være mødt præcis hvor jeg er.


Hun er meget professionel og en af de dygtigste jeg nogensinde har mødt. Jeg under alle at komme under hendes kyndige hænder.


 

~ Chalotte Inannah Fruergaard  - selvstændig og yogalærer


"Så blid og så nærværende"


Lise er en engel. Hendes healingsmassage behandlinger har i svære tider i mit liv, givet mig en dyb kontakt tilbage til mig selv.


Hun er så blid og nærværende så man smelter helt og kommer tilstede. En meget rørende oplevelse. Jeg er sikker på hun var bidragende til at min krop healede efter en alvorlig sygdom og skilsmisse. 

 

~ Pia Loumari Beck - yogalærer og familieterapeut